BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 40,00 € (301.38 kn).

Registracija

KORISNIČKI RAČUN

Registrirani Korisnici/Kupci mogu pristupiti svom Korisničkom računu klikom na link “Moj račun”. Ukoliko Korisnik/Kupac nije registriran, a htio bi se registrirati, mora popuniti formu za prijavu, odnosno registraciju. Obvezna polja za unos podataka su posebno označena.

Korisnik/Kupac se upućuje da obrati pozornost na to da je broj mobitela obavezan podatak kako bi Korisnik/Kupac mogao dobiti poruku o terminu dostave i/ili kako bi ga dostavljač (ili Ljekarna) bili u mogućnosti kontaktirati u slučaju iznimnih okolnosti.

Unutar korisničkog računa (profila), Korisnik/Kupac u svakom trenutku može:

• vidjeti popis svih svojih narudžbi i njihov status
• formirati listu želja
• upravljati svojim osobnim podacima: adresa, lozinka i e-mail. Na promijenjenu e-mail adresu poslat će se automatski e-mail radi potvrde nove e-mail adrese. Kad Korisnik/Kupac potvrdi novu e-mail adresu, ista se automatski počinje koristiti za registraciju, odnosno prijavu.
• Koristiti i druge opcije

Kod prvog unosa adrese za naplatu, ona će postati i adresa za dostavu. Adresu za naplatu ili dostavu Korisnik/Kupac može mijenjati u bilo kojem trenutku, čak i u trenutku kupovine. Na adresu naplate Ljekarna šalje račun ako je Korisnik/Kupac narudžbu platio kreditnom karticom, virmanom ili PayPal-om, a isporuku zatražio na neku drugu adresu - adresu za dostavu.

Unutar svog korisničkog računa Korisnik/Kupac ima opciju spremiti više adresa za dostavu (npr. posao, mama, sestra, stan...).
Ukoliko Korisnik/Kupac nije upisao adresu za dostavu, Ljekarna će iskoristiti adresu za naplatu kao adresu za dostavu.
Ukoliko je Korisnik/Kupac odabrao različite adrese za naplatu i dostavu, Ljekarna može Korisnika/Kupca kontaktirati kako bi dodatno potvrdila koju adresu koristiti za dostavu, odnosno naplatu.

REGISTRIRANI KORISNICI/KUPCI

Uspješna registracija omogućuje Korisniku/Kupcu praćenje svojih aktivnosti u sklopu Internet ljekarne te korištenje niza drugih mogućnosti i pogodnosti. Registracija Korisnika/Kupaca nije preduvijet da bi se izvršila kupovina u sklopu Internet ljekarne.

U okviru registracije, Korisniku/Kupcu će biti ponuđeno prihvaćanje Općih uvjeta poslovanja i korištenja te Izjave o privatnosti, čiji prihvat je preduvjet za uspješnu registraciju, a kasnije i kupovinu na Internet trgovini.
Ljekarna napominje da je svaki Korisnik/Kupac dužan pročitati i razumjeti sadržaj Općih uvjeta poslovanja i korištenja te Izjave o privatnosti, prije prihvaćanja i davanja suglasnosti za iste.

Internet trgovina preporuča Korisnicima/Kupcima da brinu o svojim pristupnim podacima (korisničko ime i lozinka) za svoj korisnički račun na Internet trgovini. Za odabir lozinke, Ljekarna preporuča korištenje minimalno 6 znakova s kombinacijom velikih i malih slova te brojeva. Lozinku je preporučljivo mijenjati jednom godišnje.

NEREGISTRIRANI KORISNICI/KUPCI

Neregistrirani Korisnici/Kupci imaju jednaku mogućnost kupovine na Internet trgovini kao i registrirani Korisnici/Kupci. Neregistrirani Korisnici/Kupci (za razliku od registriranih) neće imati svoj korisnički račun na kojem mogu biti arhivirane njihove aktivnosti u sklopu Internet trgovine (narudžbe, lista želja, osobni podaci itd), niti će moći ostvariti pogodnosti Registriranih Korisnika/Kupaca.

Da bi narudžba neregistriranih Korisnika/Kupaca bila uspješno provedena, Korisniku/Kupcu će biti ponuđeno prihvaćanje Općih uvjeta poslovanja i korištenja te Izjave o privatnosti, čije razumijevanje sadržaja i prihvat istih je preduvjet za uspješnu kupovinu na Internet trgovini.

Osobni podaci neregistriranih Korisnika/Kupaca bit će korišteni za potrebu dostavljanja narudžbe.

Izdvojeni proizvodi